Diş Hekimliği Fakültemiz Mezuniyet Törenini Kültürpark’ta Gerçekleştirdi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Mezuniyet ve Hipokrat Yemini Töreni mezun öğrencilerin, ailelerinin ve üniversitemiz öğretim Üyelerinin katılımıyla, çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Kültürpark Ahşap Sahne de düzenlenen mezuniyet törenine; öğrencilerin ve ailelerinin bu mutlu gününe eşlik etmek üzere, Üniversitemizin Senato Üyeleri, Diş Hekimliği Fakültesinin akademik ve idari personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Mezuniyet Töreninde, fakültede dereceye giren öğrencilere plaket verilmesi, fakülte birincisinin konuşmasının ardından, öğrencilere başarı belgeleri verilerek kutlamalara devam edildi. Diş Hekimliği Son Dersinin ve Hipokrat Yeminin okunmasının ardından tören, öğrencilerin kep atması ve müzik dinletisi ile son buldu.