İzmir Demokrasi Üniversitesi Meslek Yüksekokullarının Mezuniyet Töreninde Duygu Dolu Anlar Yaşandı

İzmir Demokrasi Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun Ortak Mezuniyet Töreni üniversitemiz Konferans salonunda gerçekleşti. Törene, Senato üyeleri, meslek yüksekokulları öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Meslek Yüksek Okullarımızın başarısı konusunda iddialıyız. Yüksek okullarımızda tüm hocalarımızın doktoraları olduğu gibi yabancı dil puanları da seksen ve üzerindedir.

Yüksekokul birincilerinin konuşmasında, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun birincisinin depremzede olduğunu ve yaşadığı kayıpları anlatarak, abisine ve üniversitemize teşekkürü; Meslek Yüksekokulu birincisinin konuşmasında ise, onu yalnız büyüten annesine olan teşekkürü salonu gözyaşlarına boğdu.

Mezun öğrencilere başarı belgelerinin verilmesiyle hüzünlü hava, yerini neşe ve coşkuya bıraktı.

Bazı etkinlikler ile devam eden tören, keplerin atılmasıyla son buldu.