Fen-Edebiyat Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültelerinin Ortak Mezuniyet Töreni Merkez Yerleşkemizde Gerçekleşti

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan, İzmir Demokrasi Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültelerinin Ortak Mezuniyet Töreni, Üniversitemiz Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Törene Fakültelerin akademik ve idari personeliyle birlikte öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Bölümlerde dereceye giren öğrencilerin kutlanmasının ardından, Diploma Takdim Törenine geçildi .Törenin sonunda, Mezuniyet Andını okuyan, öğrenciler, hep birlikte kep attı. Tören, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Fen-Edebiyat Fakültesinin katılan misafirler için hazırladığı ikramla son buldu.