İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Öğrencilerin ve Öğretim Üyelerinin Gerçekleştirdiği Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı.

Güzelbahçe Açık Hava Tiyatrosu amfitiyatrosunda düzenlenen mezuniyet törenine; öğrencilerin ve ailelerinin bu mutlu gününe eşlik etmek üzere,İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yekta Öncel, Üniversitemizin Senato Üyeleri, Sağlık Bilimleri Fakültesinin akademik ve idari personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Mezuniyet Töreni, Fakülte birincisi öğrencimizin konuşmasının ardından, öğrenci ve öğretim üyelerimiz çeşitli etkinlikleri ile devam etti.

Sağlık Bilimlerine özel meslek andının okunmasının ardından, başlayan yağmura rağmen, alanı terk etmeyen öğrencilerin kep atması ile Mezuniyet Töreni son buldu.