Üniversitemizde “1.Ege Bölgesi Özel Eğitim Kariyer Günleri” Etkinliği Düzenlendi

29 Mayıs 2023 Pazartesi Günü üniversitemiz Konferans Salonu’nda İzmir Demokrasi Üniversitesi Özel Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen “1.Ege Bölgesi Özel Eğitim Kariyer Günleri” Özel Eğitim alanındaki kurumlar ve mezun durumundaki lisans öğlencilerini bir araya getirdi. Etkinlik açılışında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper konuşmasında, “Özel Eğitim alanı farklı disiplinlilerin bir arada çalışmasını gerektiren öncelikli ve özel bir alan, İzmir Demokrasi Üniversitesi olarak kurulduğumuz günden beri özel gereksinimli bireylerimizi bir parçamız olarak görüyoruz. Hem lisans hem de yüksek lisans düzeyinde özel gereksinimli öğrencilerimize hizmet sunmakta ve engelleri aşan bir üniversite olmak için çaba göstermekteyiz.”  ifadelerine yer verdi. Etkinlik farklı üniversitelerden davet edilmiş alan uzmanı öğretim üyelerinin katıldığı panel ile devam etti.