Üniversitemizde Cumhuriyetin 100. Yılı Onuruna “KARŞILAŞMALAR” Davetli Ulusal Karma Sergisi Açıldı

İzmir Demokrasi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi sanat etkinlikleri kapsamında Grafik Tasarım Bölümü tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı onuruna “KARŞILAŞMALAR” Davetli Ulusal Karma Sergi açılışı sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı’nda yer alan sergide dokuz üniversitenin Güzel Sanatlar ve Sanat Tasarım Fakültelerinin akademisyen sanatçıları eserleriyle yer aldığı serginin açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper tarafından gerçekleştirildi.  Müzikoloji bölümü tarafından piyano, keman ve klasik kemençe dinletileri gerçekleştirdi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve katılımcıların sergiyi gezmelerinin ardından açılış programı hatıra fotoğraf çekilmesi ile son buldu.