Cübbe ve Kep Teslimi İşlemleri

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenine katılacak olan öğrencilerimize cübbe ve kep dağıtımları öğrenim gördükleri birimleri tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz cübbe ve keplerini aşağıda bilgileri bulunan hesaba 350,00 TL (300,00 TL depozito bedeli ve 50,00 TL kuru temizleme bedeli) kiralama ücretini “Cübbe Depozito Bedeli-Öğrenci Adı Soyadı” açıklamasıyla yatırdıktan ve dekontları ile Öğrenci Cübbe Teslim Formunu ibraz ettikten sonra teslim alabileceklerdir. 

 

 

Öğrencilerimiz teslim almış oldukları cübbe ve keplerini mezuniyet töreninden sonra yine öğrenim gördükleri birimlere teslim edeceklerdir. Cübbe ve kepini tam ve hasarsız olarak teslim eden öğrencilerimize depozito bedeli olan 300,00 TL cübbe teslim formunda belirtmiş oldukları hesap numarasına iade edilecektir. Cübbe ve kepin teslim edilmemesi halinde ücret iadesi yapılmayacaktır. 

 

 

Banka: Ziraat Bankası

Şube: Fahrettin Altay/İzmir Şubesi

Şube Kodu: 1533

Hesap Numarası: 1533-80560649-5006

Hesap Adı: İzmir Demokrasi Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

IBAN: TR14 0001 0015 3380 5606 4950 06

Açıklama: Cübbe Depozito Bedeli-Öğrenci Adı Soyadı

 

 

 

Öğrenci Cübbe Teslim Formu için tıklayınız.

 

Not: Cübbe Teslim Formu doldurulurken, cübbe ve kepi kullanacak öğrenciye ait bilgilerin ve depozito bedelinin iadesi için verilen hesap sahibi adı-soyadı, banka bilgisi, IBAN bilgisi ve T.C. Kimlik Numarası bilgilerinin eksiksiz ve doğru doldurulması önem arz etmektedir. Hatalı ya da eksik bilgi verilmesi halinde depozito bedeli iade işlemleri yapılamamaktadır.

 

 

Not: Öğrencilerimiz cübbe ve kep dağıtımı başlangıç tarihi bilgisi ile mezuniyet töreni sonrası cübbe ve keplerin birimlere son teslim tarihi bilgisini öğrenim gördükleri birimlerden öğrenebilirler.