Rektörümüz Üniversitelerin Alan Bazlı Yetkinlik Analizi 2023 Yılı Çalışması İlanı ve Bilgilendirme Toplantısı’na Çevrimiçi Katıldı

TÜBİTAK tarafından “Üniversitelerin Alan Bazında Yetkinlik Analizi” 2023 yılı çalışmasının sonuçlarının ilan edilmesi ve bilgi paylaşımı amacıyla çevrimiçi bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra Üniversitelerin Rektör ve yardımcıları katılım sağladı.

Toplantıda analiz çalışması kapsamında uygulanan metodoloji ve göstergeler ile ilgili bilgilendirme yapılarak ve elde edilen sonuçlar aktarıldı. Üniversitelerimizde araştırmanın yönetimine yönelik alınacak kararlarda yetkinlik analizi çalışmasından faydalanmaya yönelik öneriler ele alındı.