İzmir Demokrasi Üniversitesi, 2023 Yılı İzmir Üniversiteleri Platformu Etkinliğine Ev Sahipliği Yaptı

İzmir Demokrasi Üniversitesi olarak, 2023 yılı İzmir Üniversiteleri Platformu etkinliğine ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Üniversitemiz ev sahipliğinde online çevrimiçi yapılan toplantımızda bu yılın teması olarak “100. Yılda Afetlere Karşı Dayanıklılık” konusu belirlendi. İzmir’imizin afetlere karşı dayanıklılığını artırmak için İzmir Üniversiteler Platformu olarak bilim, teknoloji, mühendislik, sosyal bilimler ve diğer alanlardaki uzmanlar ve tüm alt operasyon gruplarıyla birlikte, araştırmalar yapacak, projeler geliştirecek ve toplumu bilinçlendirecek çalışmaları yürüteceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında afetlere karşı dayanıklılığın artırılması için önemli adımlar atacağımıza inanıyoruz.