İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” Kutlama Mesajı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Rektörümüz Tunçsiper mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.’ ifadesiyle milli iradenin temsilcisi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 103’üncü yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük isteğimiz ve dileğimizdir. Bu dileklerle ulusumuzun, özellikle de çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” dedi.