Üniversitemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye alanında Çocuk Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra idari ve akademik personel ve çocuklar ve aileleri katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Rektörümüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 103. yılını sevgili çocuklarımızla birlikte coşku ile kutluyoruz, çocuklarımıza bu güzel günü armağan eden Atatürk’ün “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli ve değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz” sözü ile sözlerine son verdi.

Program, çocuklara baskı resim, yüz boyama ve çeşitli oyun atölye çalışmalar ile son buldu.