Vatansever Romanlar Derneğinde “Roman Kadınlarımız ve Afet” Konulu Program Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama Araştırma Merkezi, İzmir Valiliği İl Sosyal Etüt Proje Müdürlüğü ile Vatansever Romanlar Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Vatansever Romanlar Derneğinde “Roman Kadınlarımız ve Afet” konulu program düzenlendi.

Programa Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İzmir Valiliği İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Hatice Suna Bina ile konuk konuşmacıların yanı sıra Roman kadınlar katıldı.

Program AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve İzmir Valiliği İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Hatice Suna Bina’nın protokol konuşmaları ile devam etti.  Protokol konuşmalarının ardından İzmir Demokrasi Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Dilek Karaman, Sivil Savunma Uzmanı Hatice Tekin (AFAD), Doç. Dr. Orkide Bakalım, Doç. Dr. Özge Akboğa Kale’nin kadın hakları ile ilgili sunumları gerçekleşti.