Rektörümüz Tunçsiper “Kadın ve Afet” Konulu Çevrimiçi Toplantıya Katıldı

İzmir Demokrasi Üniversitesi Psikososyal Destek Grubu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında “Kadın ve Afet” başlıklı etkinlik çevrimiçi olarak düzenlendi. Toplantı İzmir Demokrasi Üniversitesi Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in açılış konuşması ile başladı.

Tunçsiper açılış konuşmasında, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremin neden olduğu derin üzüntüden bahsederek, bu zor günleri hep birlikte aşacağımıza inancımızın tam olduğunu ifade etti. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır dileyen Tunçsiper, Kadın ve Afet başlıklı bu etkinliği hazırlayanlara teşekkürlerini ileterek, bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Çevrimiçi toplantı İzmir Demokrasi Üniversitesi Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in açılış konuşmasının ardından, UMKE görevlisi Aysun Turgay, Doç. Dr. Hakan Gülmez ve Prof. Dr. Meltem İnce Yenilmez’in konuşmalarıyla devam etti.