Üniversitemizde Roman Kadınları Temel Hak Eğitimi Programı Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı’nda Roman Kadınları Temel Hak Eğitimi Programı düzenlendi.

Programa Ak Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İzmir Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Sayın Hatice Suna Bina, konuşmacılarının yanı sıra Roman kadınlar katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in protokol konuşmaları ile devam etti. Program Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr Hande Şahin ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Genel Sekreteri Dilek Karaman’ın kadın hakları ile ilgili sunumları ile devam etti.