İzmir Demokrasi Üniversitesi Ailesi Depremzedelerin Her Zaman Yanında

İzmir Demokrasi Üniversitesi ailesi, Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in öncülüğünde depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasına büyük bir seferberlik duygusuyla destek olmaktadır. Günlerdir büyük özveri ile organize olan ve toplanan yardım malzemelerini deprem bölgesine ulaştırmak için çalışan üniversite personeli, İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin yardım kamyonunu ve otobüsünü deprem bölgesine gönderdi. Duyarlı öğrencileri, akademik ve idari personelinin desteği ile tüm imkanları seferber eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, kaybettiğimiz vatandaşlarımız için başsağlığı diledi ve depremzedelerimizin her zaman yanında olacağımızı dile getirdi. Öğrencilerimiz başta olmak üzere bu depremzedeler için düzenlenen yardım etkinliğinde bulunan tüm personelimize teşekkür etti.