Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılında Üniversitemiz İlk Bilimsel Etkinliğini Düzenledi

Üniversitemizin ev sahipliğinde TÜBİTAK 2237-A programı kapsamında, Peyzaj Mimarlığı alanında 15 farklı üniversiteden 8 öğretim üyesi ve 20 lisans üstü öğrencinin katılımıyla düzenlenen “Peyzaj Karakter Analizi ve Değerlendirmesi Eğitim Programı” Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in açılış konuşmaları ile başladı. Tunçsiper konuşmasında, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına böylesine kapsamlı bir etkinlik ile başlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, genç araştırmacıların eğitilmesine vesile olmaktan büyük mutluluk duyduklarını vurguladı.

Bir hafta sürecek eğitim programının açılışı, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.