Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ‘En Çok Önlenebilir Kanser Serviks’(Rahim Ağzı Kanseri) Konulu Program Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 24 Ocak Tarihinde ‘En Çok Önlenebilir Kanser Serviks’ (Rahim Ağzı Kanseri) konulu program düzenlendi.

Programa İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra İzmir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. M. Emre Erkuş, İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Yekta Öncel, Doç. Dr. Selçuk Erkılınç, akademisyenler ve hastane personeli katılım sağladı.

Programda İzmir Demokrasi Üniversitesi Öğretim Üyesi Jinekolog Onkolojik Cerrahi Uzmanı Selçuk Erkılınç çok verimli bir konferans verdi.