Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İzmir Üniversiteleri Platformu Yürütme Kurulu Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İzmir Ekonomi Üniversitesi ev sahipliğinde İzmir Üniversiteleri Platformu Yürütme Kurulu Toplantısı’na katıldı. İzmir Üniversiteleri rektörleri ve rektör yardımcılarının katıldığı toplantıda; Platformun ortak faaliyetlerinin koordineli bir şekilde ele alınması, üniversitelerde sürdürebilirlik ve yeşil mutabakat çalışmaları, 2023 yılı önerileri ve 2023 yılı yürütücü üniversitenin belirlenmesi gibi konular ele alındı.

Toplantının sonucunda 2023 yılı yürütücüsünün İzmir Demokrasi Üniversitesi olması kararlaştırıldı. Rektörümüz Tunçsiper İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Aşkar’a ev sahipliği için teşekkür ederken, 2023 yılında İzmir Demokrasi Üniversitesi olarak yürütücü Üniversite olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.