Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF) Toplantısına Katıldı

24-25 Şubat 2023 tarihlerinde 19 paydaş üniversitenin olduğu Ege Bölgesi Kariyer Fuarı toplantısı Denizli Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

Toplantıya Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, Ege Bölgesinde yer alan üniversite Rektörleri ile Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper katıldı.

Toplantı Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay tarafından Ege Bölgesi Kariyer Fuarı (EGEKAF) hakkında katılımcılara bilgilendirme yapılması ardından ise Denizli Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezinde incelemelerde bulunulması ile son buldu.