İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İzmir Adliyesi önünde 2017 yılında gerçekleşen hain terör saldırısında şehit düşen kahraman polis memuru Fethi Seki ve mübaşir Musa Can’ın şehadetinin 6. yıl dönümü vesilesiyle anma mesajı yayımladı. Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper mesajında; “İzmir Adliyesi’ne düzenlenen hain saldırıda kahramanca mücadele veren şehit polis memuru Fethi Sekin, yüzlerce kişinin hayatını kurtardı. Şehit olan kahraman polisimizin dikkati sayesinde yaşanan terör saldırısı ve teröristler hedefine ulaşamamış, büyük bir facia önlenmişti. Terör ve terörü destekleyenler hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak, birlik ve beraberliğimizi zedeleyemeyecek ve asla başarılı olamayacaklardır.
Şehit polis memuru Fethi Sekin’in ve o hain saldırıda şehit olan mübaşir Musa Can’ın aramızdan ayrılışının 6. yıl dönümünde şehitlerimizi saygı, sevgi ve şükranla anıyoruz. Ona minnet duyuyoruz ve duymaya da devam edeceğiz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.

![]() |
İzmir Demokrasi ÜniversitesiHedefimiz; öncelikle insani değerlerine sahip, ülkemize faydalı, yenilikçi, teknolojiyi yakından takip eden ve geliştiren vizyon sahibi öğrenciler yetiştirmektir. İzmir Demokrasi Üniversitesi; bilim, sağlık, sanat, ekonomi, kültür ve teknolojiye katkı sağlamayı; etik değerleri gözeterek yenilikçi ve disiplinler arası araştırmalar yapmayı; nitelikli, eleştirel düşünebilen, geleceğe yön veren bireyler yetiştirerek topluma hizmet etmeyi görev edinmiştir.
Copyright İzmir Demokrasi Üniversitesi - Bilgi İşlem Daire BaşkanlığıTüm hakları saklıdır.
|