Üniversitemizde “Matematik Eğitiminde Materyal Tasarımı” Sergisi Açıldı

İzmir Demokrasi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Burcu Nur Baştürk Şahin tarafından düzenlenen “Matematik Öğretiminde Materyal Tasarımı” sergisinin açılışı Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper tarafından yapıldı.

Etkinlikte İzmir Demokrasi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi bölümünde öğrenim görmekte olan ikinci ve üçüncü sınıf öğrencileri “Matematik Öğretiminde Materyal Tasarımı” dersi kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Burcu Nur Baştürk Şahin rehberliğinde tasarladıkları ve geliştirdikleri materyalleri sergilediler. Öğrenciler tasarladıkları bu materyallerin matematik öğretiminde hangi kazanımlar ile ilişkilendirilebileceği ve öğretime nasıl katkı sağlayacağı konusunda Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’e sunum yaptılar.

Sergi toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.