Hatice Özkan’ın Hayatı Film Oldu

SMA Tip 2 hastası olarak dünyaya gelen, 20 yaşında okuryazar belgesi almak ile başlayan eğitim hayatına 4 lisans, iki ön lisans ve üç yüksek lisans eğitimi sığdıran ve şu anda Trakya Üniversitesi Genel Sekreterlik biriminde memur olarak çalışmakta olan Hatice Özkan’ın hayatı Murat Erün yönetmenliğinde belgesel filme konu oldu. “Hatice” adlı belgesel film, Üniversitemiz konferans salonunda izleyici ile buluştu.

Filme Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra idari ve akademik personel ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Film gösteriminin açılış konuşmasında Rektörümüz kısa bir konuşma yaptı. Tunçsiper konuşmasında, Hatice Özkan kızımızın Üniversitemizin bir parçası olduğunu ifade etti. Rektörümüzün konuşmasının ardından ise film gösterimine geçildi filmde katılımcılar duygu dolu anlar yaşandı. Program Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper tarafından filmin yönetmenine ve oyuncularına teşekkür belgesi verilmesi ile son buldu.