İzmir Demokrasi Üniversitesinde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Etkinlikleri Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 1/11/2022 – 2/11/2022 tarihlerinde Sosyal Topluluklar ve 3/11/2022 tarihinde Mesleki Topluluklar olmak üzere Öğrenci Toplulukları tanıtım günleri etkinliği düzenlendi.

Tanıtım günlerinin açılışında Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin kurulduğu günden bu güne kadar geçen 5 yıl süresince sürekli büyümeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını; Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksekokulları ile toplamda 10000’in üzerinde öğrenci sayısına ulaşıldığını belirtti ve öğrenci toplulukları ile olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.