Balıkesir Amerikan Kültür Koleji Öğrencilerinden Üniversitemize Tanıtım Ziyareti

Balıkesir Amerikan Kültür Koleji Öğrencilerinden lise son sınıf öğrencileri üniversitemizi tanıma amacıyla ziyarette bulundular.

Balıkesir Amerikan Kültür Koleji öğrencilerinden oluşan yaklaşık 60 kişilik öğrenci grubu, rehber öğretmenleri eşliğinde Üniversitemizi ziyaret etti. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper değerli öğrenci konuklarımıza yönelik yaptığı konuşmada üniversitemiz hakkında bilgi verdi. İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin kurulduğu günden bugüne dek 4 yıl boyunca hızla büyüdüğünü ve 10000 öğrenciye eğitim verdiklerini belirten Rektörümüz, Üniversitemizin güçlü akademik kadrosu ile dikkat çektiğini ifade etti. Öğrencileri, İzmir Demokrasi Üniversitesi ailesinin üyesi olmaya davet etti.  Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı’nda 10 fakülte dekanımız ve 3 yüksekokul müdürümüz tarafından öğrencilere bölümler tanıtıldı, ziyaretçi öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Tanıtım etkinliği Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Üniversitemiz akademisyenleri, ziyaret eden öğrencilerimiz ve öğretmenleri ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.