Üniversitemizde “Kanser Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar” Adlı Sempozyum Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından organize edilen “Kanser Tedavisinde Güncel Yaklaşımlar” adlı sempozyum 21 Ekim 2022 tarihinde konferans salonunda yapılan açılış töreniyle başladı.

Sempozyum Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in açılış konuşmasıyla başladı.

Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper konuşmasında, kanserin tüm dünyada sıklığı gittikçe artan önemli bir toplum sağlığı sorunu olduğunu belirtmiş ve kanserin önlenmesinin, erken tanısının ve tedavisindeki gelişmelerin önemini bir kez daha vurgulamıştır. Sempozyum açılış konuşmasının ardından  oturumlar ile devam etti.