İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse ve Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir’den Rektörümüze Ziyaret

Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Av. Ömer Faruk Seleş ile Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Üniversitemiz hakkında bilgiler alan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir Rektörümüze 2022-2023 eğitim öğretim döneminde başarılar dilediler. Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper de İzmir Demokrasi Üniversitesi olarak İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ile her zaman her konuda her türlü iş birliğine hazır olduğunu ifade etti ve bunun yanında vakıflarla iş birliği içerisinde çalışmalarına devam edeceğini belirterek, ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Ziyaret, Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir’in Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunsçiper’e kitap hediye etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Üniversite makam ziyaretinin akabinde İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Mehir Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özdemir, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Av. Ömer Faruk Seleş ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ile Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’a nezaket ziyaretinde bulundular.