Rektörümüz Bilim Şenliğine Katıldı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bilim insanı olma yolundaki öğrencilere ışık tutmayı amaçladığı “İzmir Bilim Şenliği – Gece Gündüz Bilim” açılış töreni düzenlendi. Törene İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür’ün yanı sıra kamu kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Rektörümüz, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği Gece Gündüz Bilim stantlarını ziyaret ederek sergilenen çalışmaları inceledi.

Bilim Şenliğinde açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından ise İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger ve protokol üyeleri Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi eşliğinde İzmir Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan sergiyi gezdi. Halk oyunları olmak üzere birçok etkinlik gerçekleşen bilim şenliği uçurtma yarışması gibi aktiviteler ile son buldu.