Rektörümüz “Avrupa’da Sıfır Atık Döngüsel Ekonomide Yetişkin Becerilerin Oluşturulması” konulu Erasmus Proje Etkinliklerine Katıldı

İzmir Demokrasi Üniversitemizin koordinatörlüğünde sürdürülen “Avrupa’da Sıfır Atık Döngüsel Ekonomide Yetişkin Becerilerin Oluşturulması” konulu ERASMUS+ projesinin çalışmalarına 05-06 Eylül 2022 tarihlerinde İsveç’in Malmö ve Lund kentlerinde gerçekleştirilen etkinlikler ile devam edilmiştir. 2 gün süren çalışmalara Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper katılım sağlamıştır. 05 Eylül 2022 tarihinde Malmö’de gerçekleştirilen proje ortaklar toplantısında projenin önümüzdeki dönem faaliyetleri görüşülmüştür. Toplantıya proje koordinatörü olarak İzmir Demokrasi Üniversitemiz başta olmak üzere projenin partnerleri olan Balıkesir Karesi Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, SWİDEAS, (Malmö, İSVEÇ), EMKICE Consulting, (Üsküp, MAKEDONYA), FUNDACİON UNIVERSITAT JAUME I-EMPRESA, (Castellon, İSPANYA), SLOVENSKA POLNOHOSPODARSKA UNIVERZITA V NITRE, (Nitra, SLOVAKYA) katılım sağlamıştır. 06 Eylül 2022 tarihinde ise Lund Üniversitesi’nde çok sayıda uzmanın katılımıyla gerçekleştirilen “Zero-waste and climate change: challenges, consequences, and promising initiatives” proje çoğaltıcı etkinliğe ise Üniversitemiz “Endüstriyel Simbiyoz” isimli sunumla destek vermiştir.