Üniversitemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü Yıl Dönümü Kutlama Programı Düzenlendi

Üniversitemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü Yıl Dönümü Kutlama Programı kapsamında etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra idari ve akademik personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in Açılış Konuşması ile devam etti.  Rektörümüz konuşmasında, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100’üncü  yıl dönümünün öneminden bahsetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in konuşmasının ardından  Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fevzi Çakmak, “100. Yılında Büyük Taarruzdan İzmir’in Kuruluşuna” adlı konferans verdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü Yıl Dönümü Kutlama Programı Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinin sergisinin açılışı ve  toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.