Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Basın Danışmanı   Sinan Koyuncu ve Marmara Enstitüsü Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Gükrer ile Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret ettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper İzmir Demokrasi Üniversitesi olarak uluslararası iş birliklerine büyük önem verdiklerini dile getirerek, Makedonya heyetini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Ziyaret Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in İstanbul Channel Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Kuzey Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi Kurumsal İletişim Danışmanı Sinan Koyuncu’ya hediye takdim etmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.