Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ve İlçe Kurum Amirlerinden Rektörümüze Ziyaret

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörlüğü ile Buca Kaymakamlığı arasında karşılıklı yardım ve iş birliği protokolü imzalandı. Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Buca Seyfi Demirsoy EAH Başhekimi Doç. Dr. M. Yekta Öncel, Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Buca Kaymakamı Mahmut Nedim Tunçer ile Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper tarafından imzalanan iş birliği protokolü ile üniversitemiz, hastanemiz, Buca Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün birlikte yürütecekleri eğitim, proje ve iş birlikleri üzerine verimli fikir alışverişinde bulunuldu. Buca’da hizmete açılacak yeni hastane hakkında görüşmeler yapıldı.