Atlas Mutluel Sigorta İnsan Kaynakları Müdürü Nevin Çine ve Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

Atlas Mutluel Sigorta İnsan Kaynakları Müdürü Nevin Çine ve Banka Sigortacılık Bölümü Öğrencileri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i ziyaret ettiler.

Atlas Mutluel Sigorta, İnsan Kaynakları Danışmanı Nevin Çine’nin Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’e gerçekleştirdiği ziyarette, Meslek YüksekOkulu yönetiminden ve ilgili bölüm hocalarından bilgiler alarak, iş birliğinin gelecekte de güçlendirilerek geliştirilmesi yönünde görüş alışverişinde bulundu.

Diplomalarını Almadan Mülakata Girdiler!

İzmir Demokrasi Üniversitesi ve Atlas Mutluel Sigorta iş birliği ile öğrencilerin istihdama kazandırılmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmada; Üniversitemizin Meslek Yüksekokulu Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Bankacılık ve Sigortacılık programını bitirerek dereceye giren öğrenciler firma tarafından istihdam edilmek üzere mülakata alındılar.

Rektörümüz Atlas Mutluel Sigorta ile yapılan iş birliğinden ve mezun öğrencilerinin sektöre kolaylıkla adım atmalarından duyduğu memnuniyetten bahsederek, bu durumun üniversitenin diğer bölümleri için de geçerli olduğunu vurguladı.

Toplantı, çekilen fotoğrafların ardından, Atlas Mutluel Sigorta, İnsan Kaynakları Danışmanı Nevin Çine’nin öğrencilerle görüşme yapmasıyla son buldu.