Üniversitemiz Mezuniyet Töreni Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi 2022 Yılı Mezuniyet Töreni Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda yapıldı. Törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, kamu kurum amirleri, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Mezuniyet Töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in konuşması ile devam etti. Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper konuşmasının ardından mehteran gösterisi, Müzikoloji bölümünde Beril Zorlu’nun piyano dinletisi, Mustafa Örs’ün konseri ile devam etti.

Mezuniyet töreni 40 bölümden 2000 öğrencinin Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunsçiper tarafından diplomalarının tek tek vermesi ve  kep atma töreni ile son buldu.