Üniversitemizde “SINIR-SIZLIK” Lisansüstü Öğrenci Proje Sergisi Düzenlendi

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat ve Tasarım Bölümü Yüksek Lisans programı öğrencilerinin “SINIR-SIZLIK” başlıklı proje sergisi açıldı.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat ve Tasarım Bölümü Yüksek Lisans programı öğrencileri tarafından Görsel Biçimlendirme ve Proje Tasarım dersleri kapsamında, Prof. Dr. Nuray Gümüştekin ve Doç. Dr. Çiğdem Tanyel Başar koordinatörlüğünde, Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin fuaye alanında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunsçisper tarafından gerçekleştirildi.

Farklı Üniversitelerin Endüstriyel Tasarım, Sinema ve Televizyon, Resim ve Tekstil ve Moda Tasarımı bölümlerinde lisans eğitimlerini almış öğrencilerin, doğayı, hayatı, insanı ve mekanı bireysel duyarlılıkları bağlamında sorguladıkları, kendi alanlarının sınırlarını sanatın sınırsızlığında eriterek disiplinler arası bir anlayışla ürettikleri eserler başta Rektörümüz olmak üzere sergiye katılan akademisyenler ve öğrenciler tarafından keyifle izlendi.

Sergi Rektörümüz tarafından sergiye katılan öğrencilere katılım belgelerinin verilmesi ve fotoğraf çekilmesi ile son buldu.