İzmir Demokrasi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Disiplinlerarası Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans Programı “Sınır-Sızlık” Öğrenci Projeleri Sergisi [23 Haziran 2022, Perşembe, 14.00]

İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DİSİPLİNLERARASI SANAT VE TASARIM YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

“SINIR-SIZLIK”

ÖĞRENCİ PROJELERİ SERGİSİ

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Disiplinlerarası Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans Programı öğrencileri tarafından Görsel Biçimlendirme ve Proje Tasarım dersleri kapsamında, Prof. Dr. Nuray Gümüştekin ve Doç. Dr. Çiğdem Tanyel Başar koordinatörlüğünde hazırlanan “Sınır-sızlık” Öğrenci Projeleri Sergisi üniversitemizin Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye alanında sanatseverlerle buluşacaktır. 23 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında izlenebilecek serginin açılışı 23 Haziran 2022 tarihinde 14.00 da gerçekleştirilecektir.