Üniversitemizde Bahar Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

Üniversitemiz Bahar Şenlikleri 6-8 Haziran tarihleri arasında Üniversitemiz yerleşkesinde coşkuyla kutlandı.

Kültür, sanat ve spor dallarında birçok faaliyet, turnuva ve etkinliğe sahne olan şenliklere akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimiz aktif olarak katıldı.

Üniversitemiz şenlik alanında ilk iki gün gerçekleşen Masa Tenisi Turnuvası, Geleneksel Türk Sanatları Sergisi, Gitar Dinletisi, Grup Moli’nin keyifli konseri, Dentistant Disk Atma ve Dart Yarışması, Grupa Esencia Dans Grubu Gösterisi, Karaoke Yarışması, Allegro Müzik Gurubu, Valseros Dans Grubu Gösteri, Dans Workshop, Aşil Müzik Grubu Performansı, DJ Performansı, geleneksel pilav dağıtımı ve konserler şenliklerimize renk kattı.

Bahar Şenlikleri üçüncü ve son günü ödül törenleri, halk oyunları gösterileri ve Agrega Müzik Grubu ve Mustafa Örs performansı ile son buldu.