Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar‘dan Rektörümüze Ziyaret

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar’a Üniversitemizin fiziki alt yapısı, güçlü eğitim kadrosu, yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

YÖKAK Başkanı Kar, Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’e ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini dile getirerek Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) olarak İzmir Demokrasi Üniversitesi ile iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar’ın şeref defterini imzalaması, hediye takdimi ve  hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.