Bursa Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın 25. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Bursa Akademik Odalar Birliği’nde (BAOB) gerçekleşti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper de katılımları ile toplantıyı onurlandırdı.
Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunsçiper de Bursa Yeminli Mali Müşavirler Odası’nın 25. Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda oy kullanarak yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.




![]() |
İzmir Demokrasi ÜniversitesiHedefimiz; öncelikle insani değerlerine sahip, ülkemize faydalı, yenilikçi, teknolojiyi yakından takip eden ve geliştiren vizyon sahibi öğrenciler yetiştirmektir. İzmir Demokrasi Üniversitesi; bilim, sağlık, sanat, ekonomi, kültür ve teknolojiye katkı sağlamayı; etik değerleri gözeterek yenilikçi ve disiplinler arası araştırmalar yapmayı; nitelikli, eleştirel düşünebilen, geleceğe yön veren bireyler yetiştirerek topluma hizmet etmeyi görev edinmiştir.
Copyright İzmir Demokrasi Üniversitesi - Bilgi İşlem Daire BaşkanlığıTüm hakları saklıdır.
|