İzmir Demokrasi Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırmaları Merkezi Kadın ve Aile Çalışmaları Anabilim Dalı Tarafından 1.Kadın ve Aile Araştırmaları Çalıştayı 02.06.2022 Tarihinde Düzenleniyor!

İzmir Demokrasi Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırmaları Merkezi Kadın ve Aile Çalışmaları Anabilim Dalı tarafından 1.KADIN VE AİLE ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI 02.06.2022 tarihinde düzenleniyor! Konusu “Kadın Girişimciliğinde Yeni Perspektifler” olan çalıştayda akademisyenler ve yerel paydaşlar birlikte tartışıyor. İzmir Demokrasi Üniversitesi, T.C. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İzmir Karabağlar Kaymakamlığı, İzmir Ticaret Borsası ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle düzenlenen çalıştayda bir taraftan akademik tartışmalar yapılırken bir taraftan da ihtiyaç sahibi kadınları, girişimcilik konusunda güçlendirecek eğitimler verilecektir.
1.KADIN VE AİLE ARAŞTIRMALARI ÇALIŞTAYI “Kadın Girişimciliğinde Yeni Perspektifler” isimli çalıştayımıza  tüm idari, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.