Liselerden Üniversitemize Tanıtım Ziyaretleri Devam Ediyor

Gölcük Fen Lisesi, 96 öğrenci 3 idareciyle ve Buca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, 10 öğrenci 1 idareciyle üniversitemizi tanıma amacıyla ziyarette bulundular.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper öğrenci konuklarımıza yönelik yaptığı konuşmada üniversitemiz hakkında bilgi verdi. İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin kurulduğu günden bugüne dek hızla büyüdüğünü ve 9500 öğrenciye eğitim verdiğimizi, üniversitemizin güçlü akademik kadrosuyla dikkat çeken bir üniversite olduğunu dile getirdi ve lise son sınıf öğrencilerini İzmir Demokrasi Üniversitesi ailesinin üyesi olmaya davet etti. Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı’nda 10 fakülte ve 3 yüksek okulumuzun dekanı, 3 meslek yüksekokul müdürü tarafından öğrencilere bölümler tanıtıldı ve ziyaretçi öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Tanıtım etkinliği Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ve akademisyenlerimizin misafir öğrencilerimiz ve öğretmenleri ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.