Rektörümüz, TVNet’in “Kampüs Yolunda” Programının Canlı Yayın Konuğu Oldu

Esra Esen Atayeter’in sunuculuğunu yaptığı “Kampüs Yolunda” programına Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper canlı yayın konuğu olarak katıldı. Programın başlangıcında Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper akademik hayatının başlangıcından günümüze kadar şahsi hayat hikayesinden ve Üniversitemizin kuruluş öyküsünden bahsetti.

Soru cevap şeklinde olan “Kampüs Yolunda” programının devamında Rektörümüz Üniversitemizin güçlü akademik kadrosuna dikkat çekti; fakülte yüksekokul ve enstitülere bağlı lisans, yüksek lisans ve doktora programları tanıttı.

Üniversitemizin İzmir’in en güzel konuma sahip üniversitesi olduğunu, yerleşkelerimizin ve yapılan kampüsün fiziki yapısı ve olanakları bakımından avantajları bulunduğunu ifade etti. Program Rektörümüzün öğrenci adaylarını İzmir Demokrasi Üniversitesi’ne davet etmesiyle sona erdi.

Haber ile ayrıntılı bilgi için aşağıdaki video linkini tıklayabilirsiniz.

KAMPÜS YOLUNDA – İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper – YouTube