Üniversitemiz Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor

İzmir Demokrasi Üniversitesi Spor ile Sağlıklı Yaş Alma Topluluğu ve Genç Yeşilay Topluluğu tarafından Adnan Saygun Sanat Merkezi’nden İnciraltı Kent Ormanı’na kadar “Bağımlılıkla Mücadele Yürüyüşü” düzenlendi.

Yürüyüşe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra Türkiye Yeşilay Cemiyeti İzmir Şube Başkanı Sayın Necmettin Gülak, akademisyenler ve öğrenciler katılım sağladı. Ellerinde pankart ve üniversitemiz bayraklarıyla yürüyen katılımcılar, bağımlılıkla mücadeleye dikkat çektiler. Türkiye Yeşilay Cemiyeti İzmir Şube Başkanı Sayın Necmettin Gülak da yürüyüşe eşlik ederek, Yeşilay’ın faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadelede yüzyılı aşkın tarihi birikimiyle en önemli sivil toplum kuruluşlarının başında geldiğini kaydeden Rektörümüz Tunçsiper, yürüyüşe destek verenlere teşekkür etti.