Rektörümüz İnsan Hakları, Şiddetle Sivil Mücadele ve Sosyal Arabuluculuk Bilincini Güçlendirici Saha Aktörleri Yetiştirilmesi Projesi Toplantısına Katıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesinde İnsan Hakları, Şiddetle Sivil Mücadele ve Sosyal Arabuluculuk Bilincini Güçlendirici Saha Aktörleri Yetiştirilmesi Projesi toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Manisa Valisi Sayın Yaşar Karadeniz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in yanı sıra il protokolü, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, protokol konuşmalarının ardından oturumlar ve sunumlarla devam etti.