Üniversitemizde “Rekabet Hukukunun Uzmanları İzmir’de Buluşuyor” Adlı Sempozyum Düzenlendi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper yürütücülüğünde Üniversitemiz Konferans Salonu’nda Hukuk Fakültesi tarafından Rekabet Hukuku Sempozyumu düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan sempozyumun açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper yaptı. Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper konuşmasında; “Açılışını yapmakta olduğumuz ‘Rekabet Hukuku İzmir Sempozyumu’ iki oturum hâlinde yoğun bir programla yürütülmekte, oturumlarda rekabet hukuku alanında çalışan akademisyenler, uygulamacılar ve Rekabet Kurumu yetkilileri tebliğlerini sunmaktadır. Rekabet hukuku alanında oldukça yetkin konuşmacıların yer aldığı sempozyumda sunulan tebliğlerin ve yapılan tartışmaların da üst düzeyde gerçekleşeceğini öngörmekteyim. Bu bakımdan, konuya ilgi duyan öğretim üyeleri, avukatlar, öğrenciler, iktisatçı meslektaşlarımız için bu sempozyumun oldukça faydalı olacağını umuyorum, sözlerime son verirken sempozyum düzenlemesinde emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara da huzurlarınızda teşekkürü borç biliyorum, keyifli ve başarılı bir sempozyum olması dileğiyle” ifadelerine yer verdim.

Sempozyum Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in açılış konuşmasının ardından sempozyum oturumları ile devam etti.