Denizli Hilmi Özcan Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Üniversitemize Tanıtım Ziyareti

Denizli Hilmi Özcan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri üniversitemizi tanıma amacıyla ziyarette bulundular.

Denizli Hilmi Özcan Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik öğrenci grubu, rehber öğretmenleri eşliğinde üniversitemizi ziyaret etti. Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper öğrenci konuklarımıza yönelik yaptığı konuşmada üniversitemiz hakkında bilgi verdi. İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin kurulduğu günden bugüne dek 4 yıl boyunca hızla büyüdüğünü ve 9500 öğrenciye eğitim verdiklerini ve üniversitemizin güçlü akademik kadrosu ile dikkat çektiğini belirtti.

Onları İzmir Demokrasi Üniversitesi ailesinin üyesi olmaya davet etti.  Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Alanı’nda 10 fakülte ve 3 yüksek okulumuzun dekanı, 3 meslek yüksekokul müdürümüz tarafından öğrencilere bölümler tanıtıldı, ziyaretçi öğrencilerin soruları yanıtlandı.

Tanıtım etkinliği Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, akademisyenlerimiz, ziyaret eden öğrencilerimiz ve öğretmenleri ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.