Rektörümüzden Ramazan Bayramı Mesajı

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektörümüz Tunçisper mesajında, “Bir Ramazan Bayramı’nı daha, hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdir.

Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramının bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diler, akademisyenlerimizin, idari personelimizin ve öğrencilerimizin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.