Üniversitemiz ile Karabağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Çalışmaları Devam Ediyor

Üniversitemiz, TÜBİTAK ve TEKNOFEST tarafından destek alan projeleri için Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi öğrencilerine bilimsel çalışma yapması için laboratuvarlarını açtı.

Üniversitemiz Biyomedikal Mühendisliği laboratuvarında Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi öğrencileri laboratuvar çalışması yaptı. Alanında uzman öğretim üyelerinin desteği ile keten, astaragalus reçinesi, iç yağı perdesi ve potasyum aliminyum sülfat ve çiğ inek sütünden bir karışım oluşturuldu.

Laboratuvar çalışmalarını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper de yakından inceledi ve Üniversite olarak her zaman bilime çok önem verdiğimizi vurgulayarak, Üniversitemiz ile tüm kurumlar arasında yapılacak her türlü iş birliğine her zaman hazır olduğumuzu ifade etti.