Dr. Öğretim Üyesi Ece Ekşin Çerkezoğlu, Lindau Nobel Laureate Toplantısına Katılmaya Hak Kazandı

Almanya’nın Lindau kentinde bu yıl 71.si düzenlenen, Nobel ödülü almış saygın bilim insanları ile genç araştırmacıları bir araya getiren Lindau Nobel Laureate Toplantısı’na, üniversitemizden Dr. Öğretim Üyesi Ece Ekşin Çerkezoğlu katılmaya hak kazandı.

TÜBİTAK tarafından Türkiye’den katılacak adaylar arasında gösterilmesinin ardından, uluslararası akademisyenlerden oluşan jüri tarafından seçilerek toplantıya davet edilen, dünya genelinde 611 genç araştırmacı arasında yer alan İzmir Demokrasi Üniversitesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda görev yapmakta olan öğretim üyemizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.