İzmir Demokrasi Üniversitesi İzmir Aliağa Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi’nin Düzenlediği Üniversite Tanıtım Fuarı’na Katıldı

İzmir Aliağa Şehit Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi ’Üniversite Tanıtım Festivali, Üniversitemizin de katılımıyla Aliağa de gerçekleştirildi, Festivale Üniversitemizin yanı sıra birçok özel üniversite Devlet Üniversitesi katılım sağladı. Tanıtım etkinliğine 2000’e yakın öğrenci katıldı.

Öğrencilere Üniversitemiz ve Bölümlerimiz hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Festivale Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden Arş. Gör. Çağla Oduncular ve Güzel Sanatlar Fakültesinden Arş. Gör. Uygur Bürüngüz, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Hulusi Göktuğ Yiğit ve Tolga Demir katılarak destek verdiler.