Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir Üniversitelerinin Rektörleri ile Bir Araya Geldi

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim Köşger’in ev sahipliğinde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla İzmir Üniversiteleri Rektörleri Toplantısı yapıldı.

Toplantıda Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir’in devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörleriyle bir araya geldi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in de bulunduğu toplantıda Bakan Kasapoğlu, bölge üniversite rektörlerine Spor Bakanlığının üniversite gençliğinin eğitim-öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik spor alanlarında yapılması planlanan projeleri açıkladı. Konu hakkında Rektörlerle istişarelerde bulundu.

Daha sonra ise 57.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 4.Etap startı, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından verildi. Rektörümüz Tunçsiper 57.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu 4.Etabına katılan yerli ve yabancı çok sayıda bisiklet tutkunu yarışmacılara başarılar diledi.